VI er klar til afgang i højt humør - vi sidder nr. 2 og 3 i hver side.

Så er vi efter middagen - forward råber instruktøren

Så skal der arbejdes for sagen

Våde blev vi alle

Instruktøren kæmper hårdt - men hvor er båden og besætningen

Jo her kommer vi skam igen

Det var bare med at hænge i

Der kunne stadig vinkes

Der kan stadig vinkes til fotografen

12. juli er dagen hvor Astrid, Sidsel, Malte og Bjarne skal på River-rafting på Kicking Horse River. Det viser sig at floden helt lever op til sit navn......!!!!
Vi står tidligt op, kører kl. 6.50 til Golden gennem Yoho National Park - vi ankommer tidligt og bliver som de første booket ind.
Vi bliver transporteret i en gammel amerikansk skolebus ud til startstedet og får at vide at idag er der meget vand i floden, så det bliver lidt ekstra vildt. Vi trøster os dog med, at vi har valgt en classic tur, som alle beskrives at kunne klare.
Først bliver vi instrueret i at tage en våddragt på, derefter evt. flisbluse, så vindbreaker og til sidst redningsvest og hjælm. Efter kort sikkerhedsindstruktion bliver vi samlet i hold på bådene. Vi kommer sammen med et par fra Belgien.
Vi ryger straks ud i kategori 3-bølger knapt inden vi har lært at sidde rigtigt - der kunne vi nemt være røget i......... nå den næste times tid flyder vi afsted i roligt vand og lærer at padle i takt, sidde rigtigt på båden og øver os i at udføre skippers kommandoer promte efter de er sagt, hvilket senere skal vise sig at være aldeles afgørende....!!!
Vi holder pause ved middagstid, får BBQ-tilberedt mad - rigtig fint.
Nu kommer vi så til den alvorlige del, hvor der bliver bølger og kraftig strøm. Vi skulle kun have haft kategori 3, 4 og 4+, men på grund af den store vandmængde viser det sig at vi sejler i kategori 5-bølger og strømninger, der klart overgår en classic-tur....!!!
Det var vildt, men bagefter var alle deltagere næsten ekstatiske - og selskabet lukkede for flere ture den dag, da instruktørerne vurderede, det var for farligt. De fortalte, at det var den største vandmængde, der endnu havde været i år.
Billederne taler vist for sig selv.