Så er vi klar til afgang mod København

Astrid hentes i Vejle med sin farverige kuffert

Vi er on the road again

Sidsel telefonerer lige til veninderne fra Tax-free-afdeling i Kastrup

Så er vi i Heathrow i London og skal finde vores fly til Seattle kl. 15.10

Så er der indkøbt lidt frokost i London

Nu har vi så fundet flyet til Seattle

Så er vi airborne - på vej til Seattle

Med GPS´en fandt vi frem til et fint indkøbscenter tæt på motellet

Vi er vilde med amerikanernes vandmeloner

Lise går straks efter de gode tilbud - vi købte bl.a. 2 kasser sodavand og fik 3 gratis kasser oveni!!!!!!!!!

Uhm.. jordbær - frugtudvalget er stort

Så skal der betales - pyntningen skyldes det snart er 4. juli

Her er så vores motel Days Inn i Seattle Tacoma

Aftensmaden fra det første indkøb nydes her kl. ca. 05 dansk tid!!!

Så kom vi i gang med ferien. Onsdag d. 30/6 kom Lise og Frits  i en passende lille bus til lejligheden. Astrid blev samlet op i Vejle med sin nye kuffert i skrigende farve og så gik det ellers til Zleep Hotel i København, hvor vi overnattede.
  Da der var problemer med Ulriks boardingpas fra London til  Seattle, tog vi tidligt i lufthavnen - det blev dog også ordnet.
  Så manglede bare baggageaflevering og sikkerhedskontrol - og pludselig var vi der i Kastrups tax-free-afdeling og hyggede os til flyet mod London. Denne tur gik også fint - så igen sikkerhedskontrol, hvor Sidsel havde glemt at få fjernet en saks fra håndbagagen, så den blev inddraget. Ulrik blev særligt udtaget til endnu en sikkerhedskontrol i en særlig afdeling, men det gik dog fint.
Turen over Atlanten gik fint - vi fløj over Grønland i fint og klart vejr, videre over det allernordligste Canada, hvor vi kunne se isflager på vandet. Så var 9½ time pludselig gået og vi landede planmæssigt i Seattle i kun ca. 15 graders varme. Bilerne fik vi udleveret - et par fine eksemplarer -  så en kort tur til motellet Days Inn og endelig ud at handle i nærmeste kolonialhandel - der var klokken ca 4 om natten hjemme i Danmark - vi spiste så lidt aftensmad på værelserne, inden vi gik i seng ca. kl. 6.00 hjemme i Danmark. En lang rejsedag, der sluttede 24 timer efter vi var stået op.
Klik på billederne herunder for at se teksten til dem.