Historic Route 66

Familien Johansen fik udleveret en Chysler 300.

Familien Kyneb fik udleveret en Ford Edge.

Ford Edge set bagfra.

Starten på Route 66 er ud for "Art Instituite of Chicago.

Vi er klar til Route 66

Skiltet, der markerer begyndelsen til "Historic Route 66".

I den lille by Bolingbrook var vi på mexicansk marked.

I byen Joliet finder vi Route 66 Park - ved Ice Cream stand danser Blues-Brothers på taget. Det billede måtte Kirsten med på.

Her blikfang hos en mekaniker langs Route 66 i byen Joliet.

Der skiltes fint med Route 66.

Ulrik, Kirsten og Lise ved info-stander om Joliet og Route 66.

På Route 66 Welcome Center i Joliet fandt Kirsten "The Blues Brothers".

Ulrik, Kirsten og Lise siddende i "biler" ved drive-in-biograf.

Det var muligt at købe forskellige former for "Root Beer" - en populær drik dengang.

I Wilmington fandt vi denne kendte kæmpe "Gemini the giant".

Lise fandt Elvis langs Route 66

I byen Dwight fandt vi "Ambler Texaco Gas Station".

Frits ved en gammel benzin-stander hos Ambler Texaco Gas Station".

I byen Odell kom vi frem til "Standard Gas Station".

I Pontiac er der masser af energi til indkøb i Walmart.

Ulrik faldt straks for en af disse kæmpe vandmeloner.

Hotellets transportvogn måtte i brug efter besøget i Walmart...

Udlejningsbilerne hentede vi efter 4th of july i O´Hare-lufthavnen. Chrysler 300 samt en Ford Edge blev det til.

Starten på Historic Route 66 er ud for "Art Institute of Chicago" - nærmere bestemt i Adams Street - skiltet markerer hvor starten på Route 66 kom til at være efter gaderne blev ensrettede.

Vi kørte nu til loppemarked i udkanten af Chicago i den lille by Bolingbrook - kaldet "Montana Charlie´s Little America Flea-market". Viste sig overvejende at være et mexicansk marked. Kirsten fik dog fat i en gammel nummerplade til 1 dollar.

Videre gik det til byen Joliet, hvor første stop var en såkaldt Route 66 Park - nok mest kendt for ishuset, hvor filmfigurerne "Blues Brothers" danser på taget. Der er fine infotavler her om Joliet og Route 66. Vi købte "Footlongs" på "Sunset" i nærheden og nød maden i parken.

Herefter fortsatte vi længere ind i byen til et kombineret historisk museum og velkomstcenter om Route 66. Vi koncentrerede os om Route 66 og velkomstcentret, der bl.a. rummede bilsæder at slænge sig i foran en drive-in-biograf - der var dog ingen tilhørende film - kun en fornemmelse af en svunden tid. Vi gjorde dog et par gode indkøb i den tilhørende Route 66-shop.

Vi blev herefter ledt på interstate, men fandt dog ud af at komme tilbage til "Historic Route 66" og fandt en af Route 66´s mange kæmpe-figurer, denne gang "Gemini the giant" i byen Wilmington - i tidens løb brugt som blikfang til at lokke kunder ind i tilhørende café, der dog nu er lukket. 

I byen Braidwood var en Elvis-figur blikfang.

Ellers fortsatte vi på den gamle vej Route 66, der flere steder løb parallelt med interstate 55 - det er ret afslappende at køre på Route 66 - man kommer ligesom ned i tempo. Undervejs stoppede vi ved gamle benzinstationer i byerne Dwight og Odell, men da det var søndag og efter kl. 16 var de dog lukkede.

Vi fandt overnatningssted på Quality Inn i byen Pontiac, hvor vi i morgen skal se et par ting, inden vi kører videre. Lige i nærheden lå det store, kendte indkøbscenter Walmart - det kender vi fra tidligere ture, så damerne ville straks på handel.