Historic Route 66

Der sommerhygges i haven aftenen før afrejse.

Adresselabels skulle lige klares inden rejsedagen.

Så venter vi bare på flyet til Amsterdam.

Her ankommer flyet fra Amsterdam, som vi skal med.

Vi nærmer os Chicago.

Tæt trafik ind mod Down town Chicago.

Chicagos skyline set fra taxaen.

Ulrik glæder sig over stort TV på Hilton-værelset.

Lake-view fra værelset.

Trættende med så lang en tur.

Efter indlogering på Hilton fandt vi et godt sted til aftensmad

Bar og Pizza på ægte amerikansk.

Kirsten fik en amerikaner-burger.

Lise og Frits kom traditionen tro aftenen før afrejse - og så var det tid til aftenhygge i haven i det gode vejr med et par til halsen med ønsket om god sommertur. Højt humør var i højsædet.

Minibussen fragtede os planmæssigt til Billund Airport, hvor vi efter tjek-in hyggede med morgenkaffe m.v. indtil KLM-flyet ankom. Trods vi har været i Amsterdam flere gange, så gik vi forkert og måtte gennem ny tjek-in og security, så tiden var ved at blive lidt knap. Vi nåede dog flyet til Chicago i tide.

Da vi ikke lejer bil, mens vi er i Chicago, så tog vi en taxa til hotellet - den var egentlig kun til 4 personer, så vi måtte klemme os lidt sammen. Der var tæt kolonnekørsel hele vejen ind til til Down town, så det tog hele 2 timer, men så kunne vi fuldt ud nyde de første amerikanske indtryk og skyline. Ankomsttemperaturen var 19 grader C.

Vi bor på to store værelser på Hilton lige ved Grant Park og med udsigt til Lake Michigan. Vi er også tæt på startsstedet for Route 66.

Efter indlogering gik vi ud i nærmeste omegn og fandt en hyggelig bar/pizzaria i ægte amerikansk stil med masser af TV-kanaler kørende samtidig - så vi ønskede hinanden velkommen til USA med håbet om en god tur.