Velkommen til vores gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Vi prøver at holde jer opdaterede om, hvad vi oplever på vores tur på "Historic Route 66" - og glæder os til at høre fra jer. Skriv gerne en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Kyneb, d. 15-07-2015
Der er jo en logisk forklaring til at der en gang imellem mangler skilte till Route 66. De manglande skilte findes på diverse restauranter i Danmark, som her på Bones. Mor og far sender en hilsen.
E-mail:
Skrevet af Annette Lønskov, d. 09-07-2015
Lige en lille hilsen herhjemme fra nu hvor vi snart går i gang med markedsforberedelserne 😀. Håber I nyder jeres fantastiske ferie 😀. Her i dk har vi i dag meget dårligt vejr med vindstød af stormstyrke og lave temperaturer, så dansk sommer, når den er bedst 😢. Forsat rigtig god ferie til jer alle. Knus
E-mail:
Skrevet af Nina, d. 09-07-2015
Kære Lise og Frits!
Jeg håber, at I nyder det og oplever en masse spændende undervejs - det ser i hvert fald sådan ud 😊 Vi drager mod syd i morgen (den gamle Volvo skulle lige nurses lidt først, men det kender I jo) men så er vi også klar til Østrig, Frankrig og Korsika. God Sommer! Kh Nina
Skrevet af Ole, d. 07-07-2015
Hejsa, jeg skal da lige love for I ser og oplever mange sjove/spændende ting og steder. Det er næsten som at se TV, travel route 66.
Fortsat rigtig go tur, behøves jeg at sige: nyd det.
E-mail:
Skrevet af Torben Kyneb, d. 13-06-2015
Pöj pöj, god rejse
E-mail: