Informationerne on det gamle "Big cedar tree" studeres.

Astrid ved det særprægede træ

Anden side af "Big cedar tree"

Første syn af Ruby Beach

Træstammer studeres ved Ruby Beach

Kirsten assisteres tørskoet over forhindringer

Clos-up-look af klipperne ved Ruby Beach

Vi er i Forks - hjembyen for Twilight-TVserien

Sidsel ved Bellas bil

Tid til frokost ved Visitorcenter i Forks

Tid til fotografering ved Forks High School

Smukt natursceneri ved Lake Crescent

Vi kører mod "Hurrican Ridge"

Vi er klar til turen op til Hurricane Ridge

På vej op møder vi tåge og dis

På toppen af Hurricane Ridge er der stadig sne

Flot syn på toppen - sol og tåge skiftede hele tiden

Et rådyr kom helt op til terrassen hos publikum

Så går det nedad på snoede veje

Flot view ned mod havnebyen Port Angeles

Vores motel med flot baggrund

Den mexikanske restaurant - ikke langt fra motellet

Menukortet på den mexikanske restaurant

Mætte og tilfredse kunder - klar til betaling

Tidligt d. 5. juli har vi fået pakket bilerne og er klar til at forlade vores dejlige hytte ved Lake Quinault. Vi tanker bilen op, da benzinmåleren er tæt på det røde felt i instrumentbrættet - og vi ved, der kan være langt mellem benzinstationerne ude vest på.
Først kører vi til Kalaloch Visitor Center - personalet er knapt mødt på arbejdet efter 4. juli-festerne, da vi ankommer ved 9-tiden. Vi får gode informationer om seværdige steder på vores rute - vi kører på den baggrund til det nærliggende "Big Cedar Tree", der er mere end 100 år gammelt. Det er et fantastisk syn. Derefter går turen til Ruby Beach, hvor tågen knapt er lettet, da vi ankommer, men det regner da ikke (og der kommer ellers 3,5 meter regn årligt i dette område). Ruby Beach er et betagende strandområde, der bestemt er et besøg værd - se selv billederne.
Astrid og Sidsel har set meget frem til at komme til den lille by Forks, som er centrum for filmoptagelserne i Twilight-serien, der åbenbart er kendt fra TV. Vi andre over 50 år kender slet ikke hertil. Det lokale visitor-center er nærmest omdannet til Twilight-info-center og vi får udleveret kort, så vi kan køre rundt og se de kendte steder fra filmene. Pigerne udvælger at se High School´en, der i øvrigt er ved at blive revet ned - desuden er en del af det nærmeste indkøbscenter omdannet til Twilight-zone, hvorfra sælges diverse artikler desangående. Pigerne køber lidt twilight-bøger og -souvenirs, hvorefter vi kører mod Port Angeles. Det er en smuk tur, vi afslutter ved at køre hele 28 km op til udsigtspunktet "Hurricane Ridge" - en hel utrolig flot tur, der bare bliver ved med at imponere os. Vi ender i 6 graders varme og tåge på toppen, men det blæser ikke meget, som navnet ellers antyder.
Vi har valgt vores motel "Aircrest motel", fordi det ligger tæt på Black Ball-ferry-terminalen, hvorfra vi skal sejle til Canada dagen efter - motellet tager sig pænt ud med "Hurricane Ridge" i baggrunden. Vi spiser aftensmad på en mexikansk restaurant - det smager rigtig godt. 

Klik på billederne for at se tilhørende tekstforklaring.